Yo! On The Block, 26 август, МКЦ!
Земи ги сите другар(к)и и ве чекаме на првиот графити настан со добра музика, пиење, јадење, играње и мнооогу цртање.
On the Block e посветен и инспириран од сите уметнички и слободоумни души, љубители на графити, стрит-арт и музика.
Цел ден програма со:

Музика:
Jovan Vukovic
Double G
Dj Vaso
Baze DSC
Dj Mawrteen

Графити:
Vutar
Miro Miks

На настанот Beatrix ќе имаат порформанс со денс точка каде ќе го ја загреат атмосферата.

За останатите кои ќе сакаат да уживаат седејќи, Гоблин ќе се погрижи за добра забава со друштвени игри.

Ќе цртаме, ќе има добра музика со најдобрите локалните диџеи и нивните ценети вештини на грамофоните и секако, ќе се пие и ќе се јаде. На сите ни треба добра забава!

Значи запиши: 👉 26 август, On The Blok во МКЦ.
 
ПОВЕЌЕ ИНФО НА FACEBOOK НАСТАНОТ