Идејата е следна.. ќе оставиме листови на кои ќе може да нацртате што сакате некаде во понеделник, вторник и сето тоа ќе кулуминира во среда со еден настан каде ќе избереме 10 најдобри кои ќе добијат пригодни награди во облик на стикери и пијачка.

Затоа не заборавајте да поминете и да го остварите свое право да чкртнете нешто и да ги потепате сви!

Поминете нацртајте што сакате и добијте пиво и стикери гратис!

Се гледаме во среда во Винил!

*Исто така можете да го симнете темплејтот за цртање и да чкртнете нешто дома!