ДА КРЕИРАМЕ УМЕТНОСТ: SNKR HEAD Едиција 👟

Придружете се на нашиот отворен повик #LetsCreateArt и креирајте уметност.

Тема: Култура на патики.

ЧЕКОР #1:

  • Почни со цртање
  • Не заборавај на темата – илустрации поврзани околу патики
  • Може да се користи модел на патика како инспирација, но не и лого на брендот на патиките.
  • Не смее да подлежат на ексклузивни права
  • Користете 4-5 бои макс. (За да изгледа перфектно на принт)
  • Користете алатка по избор (Photoshop, Illustrator, Procreate, итн.)

ЧЕКОР #2:

  • Објавете ги дизајните на Инстаграм Feed со таг Dreadpen и хаштаг #LetsCreateArt ИЛИ испратете ни Е-мејл на hello@dreadpen.com до 15 август: 00:00 часот

Избираме најдобар дизајн и ќе произведеме ограничена линија на маици за кои ќе бидат вклучени во новата Дред колекција!

Избраните дела ќе добијат надомест од 100 ЕВРА, ние ќе направиме линија на маици со дизајнот и името на уметникот, процент од секоја продадена маица + ќе биде претставена во продавницата на Dreadpen, и на сите онлајн платформи!

Заедно, градиме заедница!

Повикот трае до 15 август 00:00ч ❤️🌎

Ако имате прашања, контактирајте нѐ на hello@dreadpen.com или испратете ни DM на Инстаграм @dreadpen и @dreadpen.space

BEST SELLING!

TO THE SHOP